До уваги громадськості!

Інформаційне повідомлення
про проведення електронних консультацій щодо проєкту звіту головних розпорядників бюджетних коштів з фонду охорони навколишнього природного середовища про їх витрачання у 2023 році

 

Управлінням екології та природних ресурсів Житомирської обласної державної адміністрації підготовлено звіт головних розпорядників бюджетних коштів з фонду охорони навколишнього природного середовища про їх витрачання у 2023 році.

 

 На виконання постанови Кабінету Міністрів України «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики» від 03.11.2010 № 996 та з метою залучення громадян до участі в управлінні державними справами, надання можливості для їх вільного доступу до інформації про діяльність обласної державної адміністрації, а також забезпечення гласності, відкритості та прозорості, проходитить процедура електронних консультацій з громадськістю з вищевказаного питання зпо 20 лютого 2024 року (включно).

 

Зауваження та пропозиції до проєкту прийматимуться до 20 лютого 2024 року (включно) за адресою: 10014, м. Житомир, вул.Театральна, 17/20, Управлінням екології та природних ресурсів Житомирської обласної державної адміністрації (даліУправління екології) або на e-пошту: pryroda@eprdep.zht.gov.ua  з поміткою «консультації з громадськістю».

 

 Контактна особа: Гончарук Наталія Миколаївна – головний спеціаліст відділу економіки природокористування, бухгалтерського обліку та організаційної роботи Управлінням екології, тел. 0412 472536.

 

Звіт про результати обговорення буде оприлюднено на сайті Управлінням екології в рубриці «Природоохоронні заходи» у строки, визначені законодавством.